1 av 4

Retreat Antipaxos 26-30 Juni 2024

Vi har glädjen att önska er välkomna till ett retreat på den mytomspunna ön Antipaxos i Grekland! 

Varför har vi valt Antipaxos? Antipaxos är en del av de Joniska öarna, samma öar där Odysseus föddes. Hela legenden om Odysseus när han lämnar Trojas ruiner för att återvända hem till de Joniska öarna är en symbolisk beskrivning av att lämna sitt ego för att återvända hem till sig själv, till sin sanna själ och det är precis det vi kommer jobba med under detta retreat. Vi kommer använda visdom och verktyg för att hitta hem inom oss själva som är lika gamla som legenden om Odysseus. Det var inte utan anledning som de Joniska öarna fick symbolisera tillståndet då vi äntligen funnit vår kärna. Här finns energi både i jorden och havet som stöttar oss på vägen, och just Antipaxos är en av de mest bevarade och orörda öarna. Här är naturkrafterna fortfarande otämjda och flödar fritt. Ingen som besökt Antipaxos åker oberörd därifrån. 

Vi inleder hela resan med en gemensam despachoceremoni för att välsigna vår vistelse och få tillgång till krafter som annars är svårare att nå. När vi står i vår fulla kraft har vi de bästa förutsättningarna att jobba med oss själva och det liv vi vill skapa. 

Andra dagen kommer vi jobba med att identifiera var våra blockeringar, begränsande föreställningar och rädslor sitter och vad dom grundar sig i. Vi kommer använda oss av havets krafter för att möta vårt undermedvetna och få hjälp att släppa taget om det som hindrar oss i vårt växande. Vi kommer också jobba ceremoniellt för att transformera hinder till insikter. 

Tredje dagen jobbar vi med att få kontakt med vår intuition och inre röst och visdom. Har vi många oläkta sår och bär på mycket tungt är det svårt att få tag på den rösten. Det är lätt att blanda ihop intuition med präglade beteende mönster från erfarenheter tidigare i livet så denna dag ägnar vi åt att få kontakt och känna igen kvalitén på vår inre auktoritet. Vi kommer använda oss av jordens kraft och göra guidad trumresa för att nå vår egen kärna. 

Fjärde dagen jobbar vi med att manifestera ner de svar vi har funnit inom oss själva om vad vi mest längtar efter och behöver. Att komma till insikt är en sak men att integrera dessa insikter så att de får uttryck i det materiella livet är desto svårare. Vi kommer jobba med ritualer och ceremonier som verktyg för att manifestera den verklighet vi vill leva i. 

Den femte dagen är det dags för avsked men vi äter gemensam frukost och utvärderar våra upplevelser innan vi tar båten tillbaka till Paxos och sedan Korfu.

  • Onsdag 

17.00-18.00 Båt Paxos-Antipaxos

19.00 Despachoceremoni 

21.00 Middag

  • Torsdag 

8.30 Yoga och Meditation

9.30 Frukost

11.30  Workshop Tung Energi 

13.00 Lunch 

16.00 Eftermiddagspass där vi jobbar med vattnet för att släppa tung energi med hjälp av shamanska verktyg. Ceremoni för att rensa och transformera rädsla.

19.00 Middag 

  • Fredag 

8.00 Yoga och meditation 

9.00 Frukost

10.00 Workshop Intuition och visdom

12.00 Lunch

17.00 Eftermiddagspass där vi gör övningar för att stärka vår intuition och höra vår inre röst. Trumresa för att få kontakt med vår kärna. 

19.00 Middag 

  • Lördag 

8.00 Yoga och Meditation 

9.00 Frukost

10.00 Workshop Ritual och Ceremoni 

13.00 Lunch

16.00 Eftermiddagspass där vi individuellt skapar vår egna ceremoni och ritual för att manifestera våra mål

19.00 Middag 

  • Söndag

8.00 Frukost

9.00 Utvärdering och avslutnings cirkel 

11.00 Båt till Paxos

Boende

Vi delar privat boende i Villa Skinari på den näst intill obebodda ön Antipaxos. Villa Skinari är Fredrikas vackra, lantliga villa med havsutsikt som hennes grekiska morföräldrar byggde. Antipaxos är mest känt för sin avskildhet och några av världens vackraste stränder, Voutoumi och Vrika Beach, som ligger ett stenkast bort men vi har även vår egna strand precis nedanför huset.

Njut av stillsamheten, med endast Medelhavet och Greklands kuster i sikte. En paus från det hektiska i vardagen och staden. Vi välkomnar er till en "tillbaka i tiden"-miljö i den Joniska ö delen i Grekland, med alla element nära. Här kan vi ta hand om vårt välmående och aktivera det parasympatiska nervsystemet.

Våra förhoppningar med detta retreat är att du som deltagare ska känna dig väl omhändertagen av oss och från denna plats få samla kraft, kunskap och energi.

En upplevelseresa för kropp, sinne och själ.

Karin Steinbach Paulsson - Ayni Artesania

Grundare Ayni Artesania

Lärare inom energimedicin, Healer, Skogsguide

Pris och Anmälan

PRIS 

19500 sek inklusive moms. 

Anmälningsavgiften är 3000 sek och betalas via faktura i samband med att du har fått din anmälan bekräftad. Resterande summa betalas senast den 30 mars 2023. 

I priset ingår:

Despachoceremoni

5 timmar undervisning inom shamanska traditioner per dag torsdag till lördag 

Yoga/meditationer 

Boende i delat dubbelrum i Villa Skinari

Frukost, lunch & middag under kursdagarna – vi har egen kock! 

Båttransport – tur och retur till Antipaxos 

Vandringar till kraftplatser på Antipaxos

ANMÄLAN

Detta retreat är öppet för alla och kräver inga förkunskaper men plasterna är mycket begränsade och vi är därför noga med att sätta samman en grupp där dynamiken blir den bästa för alla deltagare. Vi ber dig därför berätta lite om dig själv i anmälan samt skriva några rader vad du önskar få ut av detta retreat.

Bokningen är bindande och bokningsavgiften betalas i samband med bokningen. Delbetalning är möjlig vid förfrågan. I priset ingår boende i delat rum, måltider, dryck, undervisning, samtliga aktiviteter. Ej inkluderat är flyg till och från Corfu samt båt Corfu-Paxos. Avbokningsregler: Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person vid förhinder.

FLYG 

Flyg bokar du själv men Fredrika och Karin kan hjälpa till vid behov. Vi hjälper dig även att boka båt vid behov.