Ayni Artesania

Hantverk direkt från Peru till dig. Grundat år 2010 av Karin Steinbach Paulsson och Francisca Aguilar Cinte

Behandlingar & Kurser

 

Healing 
90 min 1200 sek

Alla samlar vi på oss stress, oro, sorg och annan tung energi i våra liv och i vår vardag, både från oss själva men också från andra. Vid en healingbehandling rensar jag först ut den tunga energin som satt sig i kroppen och löser upp blockeringar, sedan fylls energikroppen på med ny kraft och energi från naturkrafterna och andevärlden. Detta är en bra behandling för att fylla på energikroppen om man känner sig trött eller dränerad, den hjälper till att sätta gränser och stärka integriteten och att få insikt om vad du behöver i livet just nu. Själva behandlingen tar ca 60 minuter men vi pratar i ca 15 minuter innan behandlingen för att sätta intention och se vad just du behöver hjälp med och vi pratar även efter behandlingen för att ta upp de budskap som kommer under tiden så total tid är ca 90 minuter. Denna behandling går även att göra på distans. Kostnad 1200 sek

Soul Retrival 
90 min 1200 sek

Soul retrival eller själsåterhämtning är en uråldrig teknik för att läka trauma och chock. Paqos och shamaner menar att när vi utsätts för trauma, fysiskt eller psykiskt, så flyr en del av vår själ kroppen och fastnar i tiden för händelsen, därför fortsätter den att påverka oss. När vi har själsförlust är vår själskropp inte intakt, det gör att vi lätt absorberar andras energi, att vi känner oss trötta och dränerade och att vi har svårt att känna riktning i livet. Vid en soul retrival så hämtar man hem själen igen så att den kan läka. Du behöver inte berätta om händelsen om du inte minns eller inte vill, det jag behöver veta är platsen det skedde på och en ungefärlig tidpunkt för att kunna spåra tillbaka till händelsen. Efter en soul retrival är det vanligt att jobbiga minnen eller känslor kommer upp i kroppen, man ska därför vara noga med att kunna ta det mycket lugnt efteråt och vila i en trygg miljö där det är möjligt att återhämta sig men efter några dagar kommer ny kraft in i kroppen. Vi pratar först en stund för att ta ut riktning, sedan rensar jag ut tung energi för att bereda plats för själsbiten att landa i kroppen. Själva behandlingen tar ca 60 min men vi pratar efteråt för att ta upp den information som kommer med själsbiten så total tid är ca 90 minuter. Denna behandling går även att göra på distans. Kostnad 1200 sek 

Tarot
45 min 700 sek

Ibland behöver vi extra vägledning i livet och då är tarot ett mycket bra verktyg för att ta emot budskap och råd om vad som är ur balans och vad som kan behövas förändras, stärkas eller utvecklas. Du kan välja att ställa specifika frågor eller en generell läggning utifrån din livssituation just nu. Jag gör en stor läggning som belyser perspektiv både från det undermedvetna och medvetna samt dåtid, nutid och framtid. Vi ses antingen fysiskt hos mig eller över videosamtal.
Tid: 45 minuter Kostnad: 700 sek 

Vägledande samtal
45 min 700 sek

Vill du få prata om vad som händer i ditt liv just nu ur ett andligt perspektiv? Behöver du verktyg för att hantera situationer i vardagslivet eller vill du få möjlighet till privat undervisning i din andliga praktik? Har du frågor eller är i behov av råd angående dig själv eller närstående så kan du boka ett privat samtal för vägledning. Vi hörs på telefon eller via videosamtal. Tid: 45 minuter Kostnad: 700 sek 

 Despachoceremoni

90 min 1500 sek

Att jobba med tacksamhetsgåvor är grundläggande i alla urtraditioner. Under en despachoceremoni får du tacka för det du har och be om hjälp med det du behöver, den stärker din relation både till dig själv och de krafter som finns i naturen och i andevärlden. Det är ett sätt att tydligt kommunicera med andevärlden och kunna utrycka både våra behov och våra tillgångar. Du får ta emot en energiboost kallad Saminchay som stärker och aktiverar kroppens tre primära kraftcentrum. Jag står för alla offergåvor och ingredienser som behövs Tid: 90 minuter Kostnad: 1500 sek 

 

Grundkurs Q'eros Mesa 

29/1 kl 10-17

Välkomna till en kurs i Q’erosfolkets traditionella lära från Apaza släktlinjen. 

Q’erosfolket lever på över 4000 meters höjd i de Andinska bergen. Deras traditioner för att använda sig av naturens krafter för läkning av både kropp och själ går hundratals år tillbaka och kunskapen är intakt i sin rena form sedan ursprungens tider.

Under denna workshop får du lära dig grunden i Andinsk mytologi, hur Q’eros Paqos ser på världen och människan och naturkrafterna runt oss. Vi kommer gå igenom vad de olika naturkrafterna representerar och symbolen solkorset chakana och dess betydelse. En chakana innefattar de fyra väderstrecken, olika kraftdjur och de tre världarna men speglar även den mänskliga kroppen. Vi kommer prata om de tre olika dimensionerna som Q’erosfolket menar att världen är uppbyggd utav och de tre initieringarna som man genomgår för att vandra den andliga vägen.

Vi kommer också gå igenom hur man bygger sin egna Mesa för att stärka kontakten till naturkrafterna och för att ha som healingverktyg. En mesa är ett medicinknyte i vilket en Paqo-shaman eller lärling förvarar sina heliga föremål, främst innehåller en mesa kuyas, stenar som kommer från olika kraftplatser. Din Mesa stärker och manifesterar din relation till naturkrafterna och lär dig hantera energier, både i vardagen och under ceremoni.

Du får även lära dig hur du renar din mesa och hur du föder och välsignar den. Kursen är öppen för alla nivåer, inga förkunskaper krävs.

Ta med dig anteckningsblock och penna samt din Mesa om du redan har en.

Kursen kostar 1500 sek ink moms. Betalning sker via swish till nummer 1235760673 eller via Bankgiro 654-6535, märk betalningen med ’grundkurs’.

Vi kommer vara på Ahimsa Yogas vackra lokal i Bagarmossen på Rusthållarvägen 75, 12843 Bagarmossen. Vi håller på från kl 10-17 med en timmes lunchpaus, fika ingår men lunch köper man själv i Bagarmossen eller tar med.

Kursen hålls av mig, Karin Steinbach Paulsson. Jag bodde i Cusco, Peru från 2005-2011 och har sedan dess jobbat med Q’erosfolket både genom att sälja deras hantverk men även genom att undervisa inom energimedicin.

Anmälan och frågor sker till ayniarte@gmail.com

Varmt välkomna!